Een boodschap van het Pieternelteam

Leerrijke apps voor kleuters, enkele tips op een blaadje.

appleAppStore

googlePlayStore

Om de verveling af en toe om te zetten in zinvolle bezigheid hebben we bij "meer lezen" een lijstje klaar staan met enkele apps voor kleuters.  Veel plezier er mee (vergeet niet je kind ook af en toe eens te laten spelen ;-) )  Ze zijn gesorteerd op iPhone en iPad en android toestellen.

Er is ook een handig overzicht met leerrijke en leuke activiteiten om met je kleuter te doen.

UPDATE:
we hebben ook nog een bewegingsbingo voor jullie kleuters: eentje voor de jongste kleuters en eentje voor de oudste kleuters.

 

Kom- en kijkmomenten

Momenteel is het nog een beetje koffiedik kijken hoe de rest van het schooljaar gaat verlopen.  Wat we zeker weten is dat alle kom- en kijkmomenten zijn afgelast.  Net als alle schoolfeesten.

Heb je vragen in verband met de inschrijvingen, kan je best contact met ons opnemen via het contactformulier.stayhome

Opschorting lessen

Om de verspreiding van het Coronavirus in te perken, heeft de Federale Overheid beslist om alle scholen te sluiten.  Er wordt uitdrukkelijk gevraagd om zo veel mogelijk thuis te blijven en contact met andere mensen te vermijden.

Wij voorzien daarom momenteel enkel noodopvang.   Je kan je kind inschrijven voor die noodopvang via dit formulier.  Bedankt voor uw medewerking!

banner opschorting

Fotoalbum

Na een tijdje afwezig geweest te zijn, is hij er nu terug: onze fotoalbum.  De foto's worden beetje bij beetje nog verder er in gestoken.  Veel plezier!Fotoalbum