Terug naar school!

ptnHeropening

 

Het lijkt een beetje op 1 september.  Maar het is begin juni.  Kleutertjes mogen terug naar school.  Om alles vlot en veilig te laten verlopen, hebben we een aantal afspraken uitgewerkt.  U vindt ze allemaal in deze brief.  Aarzel ons niet te contacteren als er nog vragen zijn.

 

Het Pieternelteam

Een boodschap van het Pieternelteam

Kom- en kijkmomenten

Momenteel is het nog een beetje koffiedik kijken hoe de rest van het schooljaar gaat verlopen.  Wat we zeker weten is dat alle kom- en kijkmomenten zijn afgelast.  Net als alle schoolfeesten.

Heb je vragen in verband met de inschrijvingen, kan je best contact met ons opnemen via het contactformulier.stayhome

Leerrijke apps voor kleuters, enkele tips op een blaadje.

appleAppStore

googlePlayStore

Om de verveling af en toe om te zetten in zinvolle bezigheid hebben we bij "meer lezen" een lijstje klaar staan met enkele apps voor kleuters.  Veel plezier er mee (vergeet niet je kind ook af en toe eens te laten spelen ;-) )  Ze zijn gesorteerd op iPhone en iPad en android toestellen.

Er is ook een handig overzicht met leerrijke en leuke activiteiten om met je kleuter te doen.

UPDATE:
we hebben ook nog een bewegingsbingo voor jullie kleuters: eentje voor de jongste kleuters en eentje voor de oudste kleuters.

 

Fotoalbum

Na een tijdje afwezig geweest te zijn, is hij er nu terug: onze fotoalbum.  De foto's worden beetje bij beetje nog verder er in gestoken.  Veel plezier!Fotoalbum