Inschrijven tijdens Corona-crisis

Inschrijvingen webbanner slideshow

Rare tijden, niet?  Door de huidige maatregelen kunnen wij onze normale werkwijze voor het inschrijven van nieuwe kleuters niet volgen. We willen je wel graag welkom heten in onze school.  Maar nu zal het even 'virtueel' zijn.  Via onze rondgang met foto's kan je al een idee krijgen van waar wij voor staan.  Onze visie leggen we mooi uit op deze pagina.  Als je nog vragen hebt, kan je altijd contact opnemen met het secretariaat.

Omdat je nu niet kan inschrijven bij ons op school, bieden we een alternatief aan.  Door dit formulier in te vullen, geef je ons al een deel van de gegevens die we nodig hebben om je kind te kunnen inschrijven. We voorzien dan al een plaatsje voor je kind, en van zodra we het mogen, nemen we contact met u op om de inschrijving te vervolledigen.  Alvast bedankt!  Nog een beetje extra informatie in verband met inschrijven vind je terug op onze overzichtspagina.

knopInschrijvingsformulier

 

Instapdata

Tijdens het schooljaar 2019 - 2020 kunnen instappers starten op:

  • normaal was er nog een instapdatum op 25 mei, maar we gaan er van uit dat de kleuterschool dan nog niet terug op zal zijn.

Tijdens het schooljaar 2020 - 2021 kunnen instappers starten op:

  • dinsdag 1 september 2020
  • maandag 9 november 2020
  • maandag 4 januari 2021
  • maandag 1 februari 2021
  • maandag 22 februari 2021
  • dinsdag 19 april 2021
  • maandag 17 mei 2021

Op de site onderwijs.vlaanderen.be staat een pagina waar je de instapdatum voor je kind kan berekenen.

Inschrijven

Voor je kind naar school kan komen, moeten we het eerst inschrijven.

Inschrijven kan na een telefonische afspraak met de directie op het nummer 03/777 14 93.

Zorg er voor dat je de SIS-kaart of kidsID bij hebt, zodat we de juiste schrijfwijze van de naam van het kind en zijn of haar geboortedatum kunnen nakijken.

Een kind tussen 2,5 jaar en 3 jaar kan starten op één van de 7 instapdagen.  Voor kleuters ouder dan 3 jaar gelden deze instapdata niet.